Keller Williams Knoxville-West - Lance Gatlin
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Featured Properties

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 1 820 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  5830 Matalin Lane, Knoxville, TN 37918
  Listing Courtesy Of: Wallace, Jennifer Scates
  I ri - 1 097 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (Tani)
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  12647 Sandburg Lane, Knoxville, TN 37922
  Listing Courtesy Of: Wallace, Jennifer Scates
  I ri - 222 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (6d)
  4 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  6730 Babelay Rd, Knoxville, TN 37924
  Listing Courtesy Of: eXp Realty, LLC, Emilia Gushtyuk
  I ri - 154 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2326 Hickory Crest Ln, Knoxville, TN 37932
  Listing Courtesy Of: Keller Williams West Knoxville, Jamie C Smith
  I ri - 896 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (Tani)
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  6754 Fantasia Rd, Knoxville, TN 37918
  Listing Courtesy Of: Opendoor Brokerage, LLC, [email protected], Feras Rachid
  I ri - 725 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (Tani)
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  10841 Snowfall Lane, Knoxville, TN 37931
  Listing Courtesy Of: United Real Estate Solutions, Venita Thomas
  I ri - 6 681 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (Tani)
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  105 Rockford Heights Rd, Rockford, TN 37853
  Listing Courtesy Of: Opendoor Brokerage, LLC, [email protected], Feras Rachid
  I ri - 211 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  5.0 ba
  metra katrorë
  ac
  12266 Fredericksburg Blvd, Knoxville, TN 37922
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty, Brandi Crass
  I ri - 2 824 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  524 Glen Abbey Blvd, Knoxville, TN 37934
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty, Brandi Crass
  I ri - 4 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1226 Chickering Way Lane, Knoxville, TN 37923
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Signature, Mary Lyle Hall
  My Blog

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Lance Gatlin
  Numri i licencës: 328492
  Lance Gatlin at Keller Williams Knoxville-West

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  cpf0ibm758ks70gjou3g.png
  Keller Williams Knoxville-West
  8550 Kingston Pike Knoxville, TN 37919
  Zyrë

  Lance Gatlin
  REALTOR® 328492
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.